Malo dušika Generator

Malo dušika Generator

Specification1) čistoće: 95-99,9999 %2) kapacitet: 5-8000Nm3/h3) tlak se: 0-0.8Mpa (1,0 ~ 15.0MPa je također dostupna) 4) rosišta:-45 stupnjeva...-70Technical Features1) uvoze pneumatski ventili, koristeći

product details

Specifikacija
(1) čistoća: 95-99,9999%
(2) kapacitet: 5-8000Nm3/h
(3) pritisak van: 0-0.8Mpa (1,0 ~ 15.0MPa je također dostupna)
(4) rosište:-45 stupnjeva---70
Tehničke značajke
(1) uvezene pneumatski ventili, koristeći život je više od 3 milijuna puta;
(2) Siemens PLC inteligentni plan kontroler, lagan i stabilan rad;
(3) specifične inertni keramičkih kuglica difuzije tehnologija čini distribuciju zraka ravnomjerno; poboljšati učinkovitost adsorpcije za adsorbens;
(4) samostalno sila cilindra kompresija uređaj (Patent br.: ZL-200820168079.9) zaštititi korištenje života ugljika molekularno sito;
(5) izvorni centrifugalne vibracija punjenje (Patent br.: ZL-200820168078.4) učinkovito osigurati maksimalno punjenje volumena.

Kako da biste dobili brzo citat?

Ne ustručavajte se poslati nam mail sa podacima.

(1) N2 protok: ___Nm3/hr

(2) N2 čistoće: ___ %

(3) N2 izlazni tlak: ___Bar

(4) naponi i frekvencije: ___V/PH/HZ

(5) dušika aplikacija.

Primjena dušik generatori

Industrija hrane i pića

Trenutak hrane ili pića su proizvodi ili voće i povrće bere, proces starenja počinje do potpuno propadanje proizvoda. Uzrok je bakterija i drugih organizama. Generatori se koriste da poplavi proizvoda s N2 da uzima kisik i produžuje životni vijek proizvoda značajno jer ovi organizmi ne mogu razviti. Nadalje, kemijske razgradnje hrane uzrokovana oksidacije može biti eliminiran ili zaustavljen.

Analitička kemija

Dušik generatori su potrebne za različite oblike analitičke kemije kao što su tekuća kromatografijaspektrometrija i plinska kromatografija gdje stabilnu i kontinuiranu opskrbu dušika potrebno je.

Zrakoplova i automobilske gume

Iako zrak je 78% dušika, većina zrakoplova gume su pune dušika, i puno guma i automobilskih trgovine s dušik generatori ispuniti gume, prednost se taj dušik u spremniku je suha. Često spremnik komprimiranog zraka će imati vodu u njoj koja dolazi iz atmosferske vodene pare kondenzacije u spremniku nakon izlaska zraka kompresora. Također, dušik je rekao za održavanje stabilniji tlaka kad grije i hladi [citat potreban] i je rekao [citat potreban] biti veće molekule (109.76 sati) pa ne ispunjavaju guma lako O2 [citat potreban] (120.74 pm) i Argon.

Kemijska i petrokemijska industrija

Primarni i vrlo važna primjena dušika u kemijskoj i petrokemijskoj industriji je odredba inertnog okruženja čiji je cilj opće sigurnosti tijekom čišćenja i zaštite proces žila. Osim toga, dušik se koristi cjevovoda tlačne probe, kemijskih sredstava transporta i regeneracije koriste katalizatori u tehnološkim procesima.

Elektronika

U elektronici, dušik služi kao antioksidans u proizvodnji poluvodiči i strujni krugovi, toplinske obrade gotovih proizvoda, kao i čišćenje i puše.

Industrija stakla

U proizvodnji stakla dušika dokazuje efikasan kao rashladnog sredstva za luk pećnica elektrode, oksidacija inhibitor tijekom procesa postupaka, kao i klima hladnija.

Metalurgija

Metalne industrije općenito koristi dušik kao sredstvo za zaštitu željeznih i obojenih metala tijekom žarenja. Također, dušik je korisna u takvim standardni industrije procesima kao neutralni kaljenje, cementiranje, tvrdo lemljenje, stres olakšavanja, cijanid kaljenje, metalni prah sinteriranja i ekstrudiranje umrijeti hlađenje.

Boje i laka industrija

Proizvodnja boja i lakova koristi dušik za stvaranje inertne okruženja u procesu plovila kako bi se osigurala sigurnost, kao i za kisik pomaka tijekom pakiranje kako bi se spriječilo polimerizacije sušenje ulja.

Naftne industrije

U industriji nafte dušik je neophodna komponenta u brojnim procesima. Najčešće, dušik se koristi za stvaranje inertne okruženja za sprečavanje eksplozije i zaštita od požara i za prijevoz i prijenos ugljikovodika. Osim toga, dušik se koristi za cjevovod testiranje i čišćenje, čišćenje tehnoloških plovila i čišćenje ukapljeni plin prijevoznici i skladištenje ugljikovodika.

Farmaceutska industrija

U farmaceutskoj industriji, dušik pronađe aplikacije farmaceuti, osiguranja i osiguranja protiv eksplozije i požara sigurnosti u aktivnostima gdje se koriste fino raspršenih tvari.

Sustav sprečavanja požara hipoksično zraka

Dušik generatori se koriste u hipoksično klima prevencija sustavi za proizvodnju zraka sa niske kisika.Hot Tags: malo dušika generatora, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, Izvoznici, prodavatelj, kupiti

Par: Generator psa dušika, plina pročisti: 99.99% stroj za prodaju

Sljedeći: Industriji dušik Generator

Upit

You Might Also Like