Postrojenje za kisik dušika za odjeljivanje zraka PSA

Postrojenje za kisik dušika za odjeljivanje zraka PSA

1.Company pregled Zhejiang Yuanda Air Odvajanje Equipment Co, LTD. ima raspon PSA dušik i kisik generatora, membranski dušik i kisik generatora, dušik pročišćavanje sustava i sl., te se naširoko koristi u industriji nafte, nafte i plina, kemikalija, elektronika, ...

product details

Postrojenje za kisik dušika za odjeljivanje zraka PSA

1. Pregled tvrtke

Zhejiang Yuanda Air Odvajanje Equipment Co, LTD. ima raspon PSA dušik i kisik generatora, membranski dušik i kisik generatora, dušik pročišćavanje sustava i sl., te se naširoko koristi u industriji nafte, nafte i plina, kemikalija, elektronika, metalurgija, ugljena, farmaceutskih, zrakoplovne, autos, staklo, plastika, hrane, medicinskog tretmana, zrna itd. Uz dugogodišnje istraživanje tehnologije odvajanja zraka i bogatih rješenja iskustva u različitim industrijama, YDGET se pomaže pružiti našim klijentima pouzdane, ekonomičnije i praktičnije profesionalne plinske otopine.
Imamo iskusni profesionalni tim koji je uvijek spreman biti na usluzi. Prodajni inženjeri pažljivo analiziraju vaše navedene zahtjeve i nude vam odgovarajuća rješenja. Sustav servisa nakon prodaje omogućava brzu reakciju na vaše probleme u roku od 24 sata i njihovim rezolucijama u najkraćem roku. YDGET je odgovoran za usluge poslije prodaje za generatore dušika / kisika i druge srodne opreme koju nudimo.
YDGET je posvećen opskrbi s našim kupcima s pouzdanim, ekonomičnijim i prikladnijim rješenjima za odvajanje zraka i profesionalnom uslugom.
公司 概况 .jpg


车间 1.jpg

车间 2.jpg

2. Zašto odabrati YUANDA PSA generator kisika?
YDGET. Com posvećuje se bavi proizvodnjom, dobavom i stručnim   ekskluzivni raspon PSA kisika koji su u potpunosti automatski i zahtijevaju nisku cijenu proizvodnje. Ove biljke su iznimno potrebne u staklenim industrijama, plastičnim industrijama i industriji čelika. Pružamo korisnicima pouzdane i jednostavne instalacije biljaka koje su vrlo učinkovite u izvedbama. Ove biljke prolaze kroz različite postupke kontrole kvalitete osiguravajući najbolji rezultat na kraju kupca. Klijent može koristiti ove kvalitativne biljke iz svojih potreba i zahtjeva.
Visoka čistoća kisika
Postrojenja za generiranje kisika PSA omogućuju proizvodnju kisika visoke čistoće iz komprimiranog zraka. Čistoća kisika može se osigurati i pomoću kriogenskih sustava, ali su znatno složenija i opravdani samo velikim količinama potrošnje. Generatori kisika koriste tehnologiju z MS (zoliet molecular sieve) za proizvodnju kontinuirane opskrbe ultra visokom čistoćom kisikom i dostupni su s unutarnjim kompresorima ili bez.
* Niskim operativnim troškovima
Zamjenom suvremenih uređaja za odjeljivanje zraka ušteda proizvodnje dušika uvelike prelazi 50% [citat je potreban]
Neto trošak kisika proizveden od strane generatora kisika je znatno manji od troškova flaširanog ili ukapljenog kisika.
* Generatori kisika stvaraju manje utjecaja na okoliš
Generiranje kisik plin je održiv, ekološki prijateljski i energetski učinkovit pristup pružanju čist, čist, suhi kisik plin. U usporedbi s energijom potrebnom za postrojenje za odjeljivanje kriogene energije i energiju potrebnu za transport tekućeg kisika iz postrojenja u postrojenje, generirani kisik troši manje energije i stvara mnogo manje stakleničkih plinova.
优质 配件 .jpg

3.Yuanda KOB serija Generator kisika PSA
3.1 Specifikacija:
1) Čistoća: 28 ~ 95%
2) Kapacitet: 1 ~ 3000Nm3 / h
3) Izlazak tlaka: 0.1 ~ 0.6Mpa (također je dostupno 0.6 ~ 15.0MPa)
4) Točka rosišta: <-45 °="">
5) Vrsta: Skid-Mounted
6) Zaštitni znak: Yuanda
7) Podrijetlo: Hangzhou, Zhejiang, Kina
8) isporuke: 20-50 dan
3.2 Značajke proizvoda
1. Potpuna automatizacija
Svi sustavi su dizajnirani za nepristranu radnju i automatsku prilagodbu kisika.
2. Niži prostor zahtijeva
Dizajn i Instrumentacija čine veličinu postrojenja vrlo kompaktnim, montažu na skloništima, montažne i isporučene iz tvornice.
3. Brzi stavljanje u pogon
Vrijeme pokretanja je oko 30 minuta da se dobije čistoća kisika. Tako se te jedinice mogu uključiti i isključiti prema promjenama kisika.
4. Visoka pouzdanost
Vrlo je pouzdano za neprekidan i stabilan rad s konstantnom čistoćom kisika. Vrijeme dostupnosti postrojenja je uvijek bolje od 93%.
5. Zeolit ​​Molekularni sita Život
Očekivani životni vijek zeolitnih molekulskih sita je više od 10 godina, tj. Čitav životni vijek biljke kisika. Stoga nema zamjenskih troškova.
6. Niska ulaganja i potrošnja energije
7. Jednostavno upravljanje i održavanje
3.3 Funkcionalna specifikacija:
1. Sustav prihvaća način pokretanja jednim klikom, kompresor zraka, rashladni sušilo za zrak, adsportion-sušilica, generator će početi raditi po programu jedan po jedan.
2. Generator kisika koji je opremljen besprijekornim alarmom za upozorenje na plin kisik i automatskim odzračivanjem, tada može osigurati da je sav kisik koji ulazi u cjevovod dobre kvalitete.
3. Generator kisika opremljen šarenim zaslonom osjetljivim na dodir Siemens Njemačke može prikazivati ​​stanje rada, čistoću, tlak i brzinu dušika cijelog sustava on-line, a također može podsjetiti na vrijeme održavanja, , preuzmite operativne podatke.

4. Dušik / kisik Tipična primjena plina  
应用 1.jpg
5. Paket prijevoz i neki krajnji korisnici
运输 包装 .jpg

6. Kontrola kvalitete
YUANDA Gas Enigineering & Technology Možete biti sigurni u kvalitetu YDGET rješenja. Yuanda   koristi samo najbolje dobavljače i komponente. I svi generatori dušika su ispitani i naručeni od strane stručnih stručnjaka kako bi bili sigurni da je sve kvalificirano prije nego što napuste tvornicu.

7. Jamstvo
Rok jamstva za robu iz YDGET-a je 360 ​​dana od dana završetka instalacije i puštanja u rad ili 420 dana nakon primitka robe, ovisno što se dogodi ranije.

8. Servis i podrška
YDGET nudi niz usluga koji će vam pomoći da maksimalizirate svoje prednosti. Za maksimalnu udobnost nudimo ugovor o fiksnoj cijeni na temelju vremena ili kalendara
vrijeme. Naravno, svi korisnici mogu nas nazvati u bilo koje vrijeme. Uvijek smo spremni pomoći vam.
1) Savjetovanje
Pomoć za samopomoć, razmjenu iskustava i individualnu podršku.
Ako imate pitanja o radu postrojenja ili trebate nekoga za rješavanje problema, savjetujemo vam bilo telefonom ili pismenim putem. Izravni kontakt s vama vrlo je važan za nas jer je osnova stalne suradnje kao partnera u korist obiju strana.
2) Puštanje u pogon
Sustavno od konačnog prihvaćanja montaže do odobravanja pravilnog rada i zajamčenih značajki. To uključuje opsežna operativna ispitivanja, profesionalno punjenje s adsorbentima i katalizatorima, pravilno puštanje u pogon, optimalno postavljanje radnih parametara i provjeru svih sigurnosnih funkcija. Istodobno obučavamo vaše operativno osoblje na funkcije i rad postrojenja.
3) Servis rezervnih dijelova
Širom svijeta, brzo i jeftino tijekom cijelog životnog vijeka tvornice. Značajno obilježavanje svih komponenti postrojenja koje nam dostavlja omogućuje nam jasno prepoznavanje rezervnih dijelova koje ste zatražili. Mi vam isporučujemo proizvode dizajnirane za dug život i ekonomsku učinkovitost.
Za izmjene i proširenja tražimo najoptimalnije i ekonomično rješenje za vašu individualnu svrhu.
4) Održavanje / izmjene
Redovno pregledavanje i održavanje osiguravaju stalni rad, izbjegava oštećenja i sprječava neočekivane kvarove. U tijeku održavanja / revizija provjeravamo sve relevantne komponente za funkciju i stanje, mijenjanje zamjene, korištene i istrošene dijelove, a nakon toga optimalno prilagodite vaš uređaj prema zadanim radnim uvjetima. Ovisno o veličini postrojenja i
opseg posla, naš asortiman usluga obuhvaća i detaljno raspoređivanje revizije, kao i koordinaciju i nadzor nad izvođačima. Naravno, isporučujemo dokumentaciju o održavanju u obliku izvješća i preporuka rezervnih dijelova, te usklađujemo rasporede prema vašim zahtjevima.
5) Obuka
Znanje za vaše osoblje.
Rad, održavanje i popravak, električna mjerna i upravljačka oprema ili procesno inženjerstvo - nudimo Vam posebnu obuku naših stručnjaka. Bez obzira na to radi li se na radilištu s samim implantatom ili na našim dopuštenjima, usredotočimo se na vaša pitanja i probleme.

9. Kako dobiti brz i točan citat?
Ne ustručavajte se poslati poštom sa sljedećim podacima.
1) protok protoka O2: _____ Nm3 / h
2) O2 čistoća: _____%
3) O2 ispusni tlak: _____Bar
4) Točka rosišta: _____ ℃
5) O2 Primjena: _____ (sagorijevanje, zavarivanje ili što?)

6) Naponi i frekvencije: ______ V / PH / HZ

7) Razina mora mjesnih: _____m


10. Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co.Ltd.
YDGET. Com   posvetiti se bave proizvodnjom, dobavljanjem i stručnim   ekskluzivni raspon PSA kisika koji su u potpunosti automatski i zahtijevaju nisku cijenu proizvodnje. Ove biljke su iznimno potrebne u staklenim industrijama, plastičnim industrijama i industriji čelika. Pružamo korisnicima pouzdane i jednostavne instalacije biljaka koje su vrlo učinkovite u izvedbama. Ove biljke prolaze kroz različite postupke kontrole kvalitete osiguravajući najbolji rezultat na kraju kupca. Klijent može koristiti ove kvalitativne biljke iz svojih potreba i zahtjeva. To su potrebni u industriji kao što su staklena industrija, industrija čelika i industrija lemljenja itd.Hot Tags: psa zrak odvajanje kisik dušik biljka, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, izvoznici, prodavač, kupiti

Par: Visokokvalitetni Skid Compact Nitrogen Generator

Sljedeći: Skid kompaktni generator kisika

Upit

You Might Also Like