Dom > Servis > Usluga s dodanom vrijednosti

Kontrola kvalitete YDGET

YUANDA Gas Enigineering & Technology Možete biti sigurni u kvalitetu YDGET rješenja. YUANDA koristi samo najbolje dobavljače i komponente. I svi generatori dušika su ispitani i naručeni od strane stručnih stručnjaka kako bi bili sigurni da je sve kvalificirano prije nego što napuste tvornicu.


Jamstvo za YDGET

Rok jamstva za robu iz YDGET-a je 360 dana od dana završetka instalacije i puštanja u rad ili 420 dana nakon primitka robe, ovisno što se dogodi ranije.


YDGET usluga i podrška

YDGET nudi niz usluga koji će vam pomoći da maksimalizirate svoje prednosti. Za maksimalnu udobnost nudimo ugovor o fiksnoj cijeni na temelju vremena ili kalendara

vrijeme. Naravno, svi korisnici mogu nas nazvati u bilo koje vrijeme. Uvijek smo spremni pomoći vam.

1) Savjetovanje

Pomoć za samopomoć, razmjenu iskustava i individualnu podršku.

Ako imate pitanja o radu postrojenja ili trebate nekoga za rješavanje problema, savjetujemo vam bilo telefonom ili pismenim putem. Izravni kontakt s vama vrlo je važan za nas jer je osnova stalne suradnje kao partnera u korist obiju strana.

2) Puštanje u pogon

Sustavno od konačnog prihvaćanja montaže do odobravanja pravilnog rada i zajamčenih značajki. To uključuje opsežna operativna ispitivanja, profesionalno punjenje s adsorbentima i katalizatorima, pravilno puštanje u pogon, optimalno postavljanje radnih parametara i provjeru svih sigurnosnih funkcija. Istodobno obučavamo vaše operativno osoblje na funkcije i rad postrojenja.

3) Servis rezervnih dijelova

Širom svijeta, brzo i jeftino tijekom cijelog životnog vijeka tvornice. Značajno obilježavanje svih komponenti postrojenja koje nam dostavlja omogućuje nam jasno prepoznavanje rezervnih dijelova koje ste zatražili. Mi vam isporučujemo proizvode dizajnirane za dug život i ekonomsku učinkovitost.

Za izmjene i proširenja tražimo najoptimalnije i ekonomično rješenje za vašu individualnu svrhu.

4) Održavanje / izmjene

Redovno pregledavanje i održavanje osiguravaju stalni rad, izbjegava oštećenja i sprječava neočekivane kvarove. U tijeku održavanja / revizija provjeravamo sve relevantne komponente za funkcije i stanje, mijenjanje razmaka, korištene i istrošene dijelove, a nakon toga optimalno prilagodite vaš uređaj u zadanim radnim uvjetima. Ovisno o veličini postrojenja i

opseg posla, naš asortiman usluga obuhvaća i detaljno raspoređivanje revizije, kao i koordinaciju i nadzor nad izvođačima. Naravno, isporučujemo dokumentaciju o održavanju u obliku izvješća i preporuka rezervnih dijelova, te usklađujemo rasporede prema vašim zahtjevima.

5) Obuka

Znanje za vaše osoblje.

Rad, održavanje i popravak, električna mjerna i upravljačka oprema ili procesno inženjerstvo - nudimo Vam posebnu obuku naših stručnjaka. Bilo na radnom mjestu sa samom postrojenom, ili na našim dopuštenjima, usredotočimo se na vaša pitanja i probleme.