Dom > Servis > Zašto odabrati YUANDA PSA generator kisika

YDGET. Com posvećuje se bavi proizvodnjom, dobavom i stručnim   ekskluzivni raspon PSA kisika koji su u potpunosti automatski i zahtijevaju nisku cijenu proizvodnje. Ove biljke su iznimno potrebne u staklenim industrijama, plastičnim industrijama i industriji čelika. Pružamo korisnicima pouzdane i jednostavne instalacije biljaka koje su vrlo učinkovite u izvedbama. Ove biljke prolaze kroz različite postupke kontrole kvalitete osiguravajući najbolji rezultat na kraju kupca. Klijent može koristiti ove kvalitativne biljke iz svojih potreba i zahtjeva.
Visoka čistoća kisika
Postrojenja za generiranje kisika PSA omogućuju proizvodnju kisika visoke čistoće iz komprimiranog zraka. Čistoća kisika može se osigurati i pomoću kriogenskih sustava, ali su znatno složenija i opravdani samo velikim količinama potrošnje. Generatori kisika koriste tehnologiju z MS (zoliet molecular sieve) za proizvodnju kontinuirane opskrbe ultra visokom čistoćom kisikom i dostupni su s unutarnjim kompresorima ili bez.
* Niskim operativnim troškovima
Zamjenom suvremenih uređaja za odjeljivanje zraka ušteda proizvodnje dušika uvelike prelazi 50% [citat je potreban]
Neto trošak kisika proizveden od strane generatora kisika je znatno manji od troškova flaširanog ili ukapljenog kisika.
* Generatori kisika stvaraju manje utjecaja na okoliš
Generiranje kisik plin je održiv, ekološki prijateljski i energetski učinkovit pristup pružanju čist, čist, suhi kisik plin. U usporedbi s energijom potrebnom za postrojenje za odjeljivanje kriogene energije i energiju potrebnu za transport tekućeg kisika iz postrojenja u postrojenje, generirani kisik troši manje energije i stvara mnogo manje stakleničkih plinova.

 

Yuanda KOB serija Generator kisika PSA
3.1 Specifikacija:
1) Čistoća: 28 ~ 95%
2) Kapacitet: 1 ~ 3000Nm3 / h
3) Izlazak tlaka: 0.1 ~ 0.6Mpa (također je dostupno 0.6 ~ 15.0MPa)
4) Raste: <-45 °="">
5) Vrsta: Skid-Mounted
6) Zaštitni znak: Yuanda
7) Podrijetlo: Hangzhou, Zhejiang, Kina
8) isporuke: 20-50 dan
3.2 Značajke proizvoda
1. Potpuna automatizacija
Svi sustavi su dizajnirani za nepristranu radnju i automatsku prilagodbu kisika.
2. Niži prostor zahtijeva
Dizajn i Instrumentacija čine veličinu postrojenja vrlo kompaktnim, montažu na skloništima, montažne i isporučene iz tvornice.

3. Brzi stavljanje u pogon
Vrijeme pokretanja je oko 30 minuta da se dobije čistoća kisika. Tako se te jedinice mogu uključiti i isključiti prema promjenama kisika.
4. Visoka pouzdanost
Vrlo je pouzdano za neprekidan i stabilan rad s konstantnom čistoćom kisika. Vrijeme dostupnosti postrojenja je uvijek bolje od 93%.
5. Zeolit Molekularni sita Život
Očekivani životni vijek zeolitnih molekulskih sita je više od 10 godina, tj. Čitav životni vijek biljke kisika. Stoga nema zamjenskih troškova.
6. Niska ulaganja i potrošnja energije
7. Jednostavno upravljanje i održavanje
3.3 Funkcionalna specifikacija:
1. Sustav prihvaća način pokretanja jednim klikom, kompresor zraka, rashladni sušilo za zrak, adsportion-sušilica, generator će početi raditi po programu jedan po jedan.
2. Generator kisika koji je opremljen besprijekornim alarmom za upozorenje na plin kisik i automatskim odzračivanjem, tada može osigurati da je sav kisik koji ulazi u cjevovod dobre kvalitete.
3. Generator kisika opremljen šarenim zaslonom osjetljivim na dodir Siemens Njemačke može prikazivati stanje rada, čistoću, tlak i protok dušika cijelog sustava on-line, a također može podsjetiti na vrijeme održavanja, , preuzmite operativne podatke.